Dilluns, 24 de Setembre de 2018

Una parella passeja aus rapinyaires per Reus

Els fets van tenir lloc el passat dilluns, quan els veïns van veure que duien un mussol i un falcó i van avisar els Mossos

25 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • La parella duia dues aus rapinyaires

    Pere Tarès

Els veïns de l'avinguda de Vidal i Barraquer de Reus que el passat dilluns a les 6 de la tarda es passejaven per la zona van assistir a la inesperada presència d'un parell d'aus rapinyaires de grans dimensions, un mussol i un falcó. Es tracta, en concret, d'un exemplar de 'bubo bubo sibiricus' i 'falco femoralis', i ambdós són considerats animals de companyia exòtics

Els Mossos aixequen acta dels fets

Fonts del cos policial consultades per Reusdigital.cat han apuntat que l'avís es va rebre a tres quarts de sis de la tarda, i que al cap de pocs minuts els agents de l'àrea regional de medi ambient dels Mossos van arribar al lloc dels fets. Els propietaris de les bèsties tenien la documentació necessària, si bé es va aixecar acta perquè la Llei de protecció dels animals Decret 2/2008 estableix, pel que fa a les responsabilitats dels propietaris, que les bèsties exòtiques no poden ser exhibides a la via pública, ni transportades si no és de la manera adequada per garantir la seguretat de les persones. 

L'acta ha estat tramesa al departament de Territori i Sostenibilitat, per tal que aquest estimi si va existir infracció.

COMENTARIS (1)

Comentaris

Aida Magriñà  25 d'Octubre de 2017

Algú té el contacte de la parella?

Sóc una fotògrafa professional i els vaig veure passejant per Reus amb els dos animalets. Volia preguntar si algú sabria com contactar amb la parella.
Moltes gràcies.