Una trentena de futurs metges residents visiten l'Hospital de Sant Joan

El centre hospitalari compta actualment amb un total de 10 especialitats

17 de Març de 2017, per Redacció

  • Jornada de Portes Obertes a l'Hospital Sant Joan de Reus

    Cedida

Una trentena de futurs metges residents (MIR) d'arreu de Catalunya i l'Estat Espanyol han participat en la jornada de portes obertes que l'Hospital Sant Joan organitza anualment per donar a conèixer el centre als nous metges especialistes. El director de l'Hospital, el doctor Òscar Ros, i el president de la comissió de docència MIR, el doctor Lluís Colomés, han rebut als futurs residents i els han explicat quines tasques els correspondrà realitzar si decideixen cursar-hi l'especialitat, a més d'ensenyar-los com és el Sant Joan. En aquest moment, l'Hospital compta amb 56 metges residents i disposa de 16 places per a nous residents de primer any.

L'Hospital Universitari Sant Joan de Reus està acreditat per la docència MIR des del 1989 i actualment té un total de 10 especialitats: Anàlisi Clíniques, Anestesiologia i Reanimació, Cirurgia General i Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Ginecologia i Obstetrícia, Medicina Interna, Oftalmologia, Oncologia Radioteràpica i Pediatria i les Àrees Específiques. L'hospital també acull residents de medicina de família i comunitària, psiquiatria, psicologia clínica i medicina del treball, que cursen aquesta especialitat en un altre centre, però que vénen a aquest a fer rotacions específiques dintre del seu programa de formació.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.