Dijous, 18 d'Octubre de 2018

Una vintena d'establiments de Reus participen en un curs sobre al·lèrgies alimentàries

28 de Novembre de 2016, per Redacció
  • El curs s'ha fet aquest dilluns a la Cambra de Comerç de Reus

    Cedida

Una quinzena d’establiments de la Ganxet Pintxo, juntament amb altres professionals, propietaris i treballadors de bars i restaurants de Reus, han assistit aquest dilluns a un curs de formació sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries celebrat a les aules de la Cambra de Comerç de Reus.

La regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Reus i l’Agència de Salut Pública de Catalunya, juntament amb la Cambra, ha volgut reforçar la formació dels professionals restauradors amb un curs que ha constat d’una sessió teòrica i una part pràctica. En la primera s’ha informat als assistents sobre la normativa i sobre com tenir un bona gestió en seguretat alimentària. En la part pràctica els assistents han elaborat models de fitxes tècniques de plats segons la normativa sanitària.

El passat mes de juny ja es va realitzar una xerrada de característiques similars adreçada als paradistes del mercat. En aquesta ocasió s’ha volgut incidir en el sector de la restauració. L’objectiu final d’aquestes formacions és que els professionals puguin informar millor els seus clients en l’àmbit que els hi és propi.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)