Dissabte, 18 d'Agost de 2018

Unanimitat per reelegir Pere Pagès com a síndic municipal

Aquest serà el segon i últim mandat de Pagès

15 de Setembre de 2017, per Redacció
  • Pere Pagès, en una imatge d'arxiu

    Reusdigital.cat

La sessió plenària d'aquest divendres ha tractat, cap a l'inici, la reelecció del síndic de greuges a partir d'una moció d'alcaldia. Pere Pagès, present al debat, va assumir el càrrec cinc anys enrere i el mantindrà després del vot unànime dels grups municipals amb representació al consistori. "Si no ho tinc mal entès és el primer cop que un síndic repeteix al càrrec, quelcom que fa que vulgui felicitar-lo", ha assenyalat el portaveu popular, Sebastià Domènech. "L'encoratgem a assolir els objectius marcats per satisfer les necessitats dels ciutadans", ha afegit per part seva el socialista Andreu Martín. Des de la CUP, Marta Puig ha proposat que es destini "una partida concreta" a la sindicatura i ha advertit la resta de regidors que "la figura del síndic ha de servir per més coses, a banda de lloar-la".

Aquest serà el seu segon i últim mandat, atès que el reglament municipal només preveu la possibilitat de renovar el càrrec una vegada. La Sindicatura de Greuges Municipal té com a finalitat defensar els drets de la ciutadania en les seves relacions amb l'Ajuntament de Reus i els organismes que en depenen. L'objectiu d'aquest òrgan és enfortir els mecanismes de la democràcia obrint nous canals de comunicació entre els ciutadans i ciutadanes i els òrgans locals de poder i decisió.

Com contactar amb la sindicatura?

La ciutadania pot contactar amb la Sindicatura a través del correu electrònic següent: sindicatura.de.greuges@reus.cat, tot exposant el seu cas breument i deixant les dades de contacte, de manera que rebran una cita amb dia i hora per poder-se entrevistar amb el síndic. També s'hi pot contactar per telèfon 977 010 655 o presencialment, al raval de Robuster, 43 primer pis (de 8:00 a 15:00 h).

 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)

Reportatges