Dissabte, 23 de Febrer de 2019

Unes 800 persones prenen part en la Festa de les famílies de Villablanca

17 de Juny de 2018, per Redacció
  • Pellicer s'ha sumat a la Festa de les famílies

    Cedida

Unes 800 persones, entre familiars i residents, han participat en la Festa de les famílies organitzada per Villablanca aquest passat dissabte 16 de juny. Durant la jornada s'ha presentat a les famílies l'exposició 'Escoltant els colors' i els nous espais Alzina d'activitats especialitzades per als usuaris en el marc del projecte Som-hi.

La setena edició de la Festa ha comptat amb la presència del gerent de la regió sanitària del Camp de Tarragona, Roger Pla, a més de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, la gerent de Villablanca, Cori Rodríguez, el director mèdic, Francisco Aguilera, i la direcció del Grup Pere Mata. L'alcalde ha fet especial esment de la bona feina que es fa a Villablanca i ha agraït la feina dels professionals per la seva dedicació, vocació i bon saber fer.

Tot seguit, l'alcalde ha visitat les noves sales d'activitats. Cal recordar que 'Escoltant els colors' és una mostra de pintures fetes pels usuaris de Villablanca, a partir de la col·laboració amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). Aquesta mostra s'ha exposat en diversos centres cívics de Reus, i a partir de l'octubre es podrà veure a al Centre Cívic Migjorn i, del 4 de febrer al 2 de març de 2019, al Centre de Lectura de Reus. D'altra banda, les famílies també han conegut el projecte Som-hi! d'activitats especialitzades i individualitzades, que s'adrecen als 600 residents de Villablanca.

Per dur terme el projecte s'ha creat el nou espai Alzina amb set sales tematitzades per fer diverses activitats, entre les quals s'hi inclouen activitats amb robots, una taula tàctil multisensorial i programes semblants als videojoc amb una x-box.

COMENTARIS (0)

Reportatges