Diumenge, 24 de Març de 2019

Uns 2.300 alumnes de Reus patinen de franc a la pista de gel

01 de Desembre de 2015, per Redacció
  • Escolars patinen a la pista de gel

    Cedida

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística, ha ofert a les escoles de Reus que els alumnes de la ciutat de cicle mitjà i superior de primària puguin patinar de manera gratuïta a la pista de gel que s’ha instal·lat aquestes festes de Nadal a la plaça del Mercadal. La iniciativa és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Reus, el Tomb de Reus i l’empresa promotora de la pista de gel, N-Ice.

Els alumnes que s’han apuntat a aquesta activitat han començat a patinar aquest dimarts, 1 de desembre. Fins al moment s’hi han inscrit 2.372 escolars de divuit centres educatius i encara queden algunes vacants. Els alumnes podran patinar mitja hora en calendari i horari escolar, fins al 22 de desembre, de 10.00 a 13.00 hores.

Fora d’aquesta activitat dirigida a les escoles, la pista té un preu de 7 euros per patinar mitja hora. Els establiments associats a El Tomb de Reus obsequiaran els seus clients amb vals de descompte de 3 euros, vàlids per patinar de dilluns a dijous, fins al 22 de desembre.

COMENTARIS (3)

Comentaris

pepa  01 de Desembre de 2015

anònima

Trobo molt bé aquesta iniciativa i trobo que ha sigut gràcies a la noticia anterior que va promoure Podem Reus

Ester Carrilero Baiget  01 de Desembre de 2015

Quin detall!

No ha sigut la regidoria d´ensenyament, ho ha fet possible la pressió ciutadana. Encara i així, moltes gràcies regidora per pensar en tots els nens i les nenes.

enric  01 de Desembre de 2015

GRÀCIES PODEM REUS

Gràcies a Podem Reus aquesta iniciativa ha sigut posible per la pressió feta desde la formació política Podem Reus que va ser l'únic partit que ho va manifestar amb un escrit el diari, l'ajuntamnet de Reus sols ha posat la voluntat de fer-ho que també és d'agrair

Reportatges