Divendres, 22 de Febrer de 2019

Us proposem que vingueu disfressats a la festa 'Els 80 a glops'

Els més atrevits i els nostàlgics podran recuperar les peces de roba més 'vintage' de l'armari

08 de Juny de 2018, per Redacció
  • Robert Simth, de The cure, és una de les icones dels 80

    Cedida

Els impulsors de la festa ‘Els 80 a glops’, Reusdigital.cat, LANOVA Ràdio i el Restaurant Rosa dels Vents, han anunciat aquest divendres que dins la celebració (el 21 de juny a partir de dos quarts de 8 del vespre) promouran un concurs de disfresses de les diferents estètiques que van contextualitzar aquell període d’agitació cultural i musical.

Tothom pot participar-hi

És el moment, per tant, que els més valents i els nostàlgics recuperin de l'armari les seves peces de roba, amb les quals es van identificar en aquell període. És l'hora de rescatar-les de l'oblit .

Això no vol dir, però, que els joves que no van viure aquella dècada hagin de renunciar al concurs. Al contrari. Els convocants de la festa els conviden a regirar l'armari dels pares i els seus àlbums de fotografies perquè s'inspirin i arribin a la festa convertits en personatges representatius d'aquella "moguda".

Es organitzadors de la festa, per tant, conviden tothom a triar entre l’ampli mostrari d’expressions artístiques que van cohabitar aquella dècada: els mod, els punk, els hippies, els rocker, o els sinistres, entre d'altres.

Els participants hauran de presentar-se als organitzadors un cop presents a la festa. En el transcurs d’aquesta, es durà a terme el concurs amb un jurat integrat per experts (o no). El guanyador o guanyadora tindrà com a obsequi un sopar per a dues persones al Restaurant Rosa dels Vents.

Animeu-vos-hi!

COMENTARIS (0)

Reportatges