Sortegem una entrada doble per al concert de Paula Valls al Bartrina

08 de Març de 2017, per Redacció

  • Paula Valls

    Cedida

L'espai 'Club Cultura' de Reusdigital.cat sorteja una entrada doble per al concert de la cantant Paula Valls, que tindrà lloc el dissabte 11 de març, a les 9 de la nit, al Teatre Bartrina. Valls oferirà 'Black and White', un dels espectacles que està tenint més bona acollida dins el Black Music Festival 2017. És la primera vegada que aquest festival basat principalment a les comarques gironines s'estén a Reus i ho fa coincidint amb la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017.

Per participar en el sorteig heu de tenir en compte les següents bases:

1.- La promoció es fa fins a les 12 del matí, del divendres, 10 de març de 2017. El sorteig tindrà lloc el mateix dia i el guanyador es donarà a conèixer a través de Reusdigital.cat.

2.- Cal ser subscriptor de Reusdigital.cat.

3.- Cada participant només pot enviar un correu electrònic.

5.- Les persones interessades heu d'enviar un correu a info@reusdigital.cat. En el correu heu d'indicar el vostre nom i els cognoms, i un número de telèfon. En l'assumpte cal escriure: 'Sorteig entrades Paula Valls'.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.