El guitarrista Anders Clemens inaugura el cicle 'Vermusic'

L'entrada serà gratuïta però caldrà reservar prèviament

16 de Març de 2017, per Redacció

  • El guitarrista Anders Clemens tocarà a Cal Massó

     

La Casa Navàs porta a terme, aquest divendres, 17 de març, a la Casa Navàs, el concert inaugural del cicle 'Vermusic', a càrrec del guitarrista Anders Clemens. Un total de vuit concerts configuren aquest cicle, que es realitzarà en espais d’interès patrimonial de Reus i que està inclosa a la programació de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017. És una iniciativa promoguda i patrocinada per Vermuts Miró -mecenes de la Capital de la Cultura Catalana- en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus.

La resta de la programació inclou el Trio Montsant de música de tango al Palau Bofarull a l’abril; el concert de piano jazz d’Òscar Fernández-Pacheco al Círcol al maig; el concert de Xavier Pié & MACC al pati de l’Institut Salvador Vilaseca al juny; l’actuació del Quintet Agartha de flamenc mediterrani a l’Institut Pere Mata al juliol; el concert del quartet de guitarres 22 String Quartet a l’Institut Pere Mata al setembre; el Duo Becerra de guitarres a l’Institut Pere Mata a l’octubre i el concert de cloenda de la pianista María Parra al Círcol el 17 de novembre.

La ciutadania podrà participar a les sessions de 'Vermusic' fent reserva prèvia de l'entrada gratuïta, a través del telèfon 977 010 200 o bé al correu electrònic de l'oficina de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 capitalcultura2017@reus.cat. La direcció artística d'aquest cicle va a càrrec de Maria Parra.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.