Èxit d'inscrits en la vuitena edició del Premi Internacional Roseta Mauri

Participaran ballarins d'arreu de l'Estat espanyol i d'Europa

15 de Març de 2017, per Redacció

  • Una ballarina durant una edició dels Premis Roseta Mauri

    Cedida

La Fundació del Teatre Fortuny ha tancat el termini d'inscripcions del vuitè Premi Internacional Roseta Mauri amb rècord de participació. Un total de trenta-sis concursants (vint-i-nou noies i set nois) competiran en el certamen de dansa. Així, doncs, dimecres, 22 de març, es presentaran candidats provinents de diferents conservatoris i escoles de dansa de Catalunya, Múrcia, el País Valencià, Madrid, Astúries, Navarra, Suïssa, Portugal i Ucraïna. 

La Fundació del Teatre Fortuny, amb la col·laboració del Consorci del Teatre Fortuny de Reus, organitza el Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri des del 2002. L'objectiu del concurs és donar a conèixer el talent de joves ballarins i impulsar la seva carrera artística. La Generalitat de Catalunya atorga el primer premi de 5.000 euros, la Diputació de Tarragona el segon de 2.000, i l'Ajuntament de Reus el tercer de 1.000. A més, diverses institucions i organitzacions concedeixen premis i beques complementàries als finalistes.

Poden participar al concurs joves ballarins i ballarines de totes les nacionalitats, d'edats compreses entre els 16 i els 21 anys, complerts durant el 2017. Aquesta competició consisteix en quatre fases: pre-eliminatòria, eliminatòria, semifinal i final. Al llarg de tot el procés, els participants reben classes de dansa clàssica i un taller de repertori contemporani –basat en el treball del coreògraf nord-americà William Forsythe–  impartit per Allison Brown.
 

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.