Divendres, 16 de Novembre de 2018

La Fundació Privada Reddis obre la convocatòria per participar en uns premis d'art contemporani

10 de Setembre de 2015, per Redacció
  • Web de la Fundació Privada Reddis

    Cedida

La Fundació Privada Reddis convoca la primera edició del 'Premi d'Art Contemporani', el qual té com a finalitat impulsar la creació artística, difondre-la entre el públic i crear una col·lecció.

Tots els participants -artistes i creadors majors de 18 anys residents a Catalunya- hauran de presentar les seves obres de forma digitalitzada, de les quals el jurat en farà una primera selecció. La documentació haurà d'anar acompanyada de la butlleta d'inscripció degudament complimentada. Tant la butlleta com les bases es poden aconseguir al web de la Fundació Privada Reddis. El termini d'admissió serà del 15 de setembre al 15 de novembre de 2015.

El jurat, format per persones de prestigi en els àmbits de la crítica, de la història de l'art i de l'activitat artística, seleccionarà dues obres guanyadores, que passaran a ser propietat de la Fundació. Les obres finalistes i les premiades s'esposaran al Museu de Reus el mes de febrer de 2016. El primer premi està dotat amb 6.000 euros, mentre que el segon amb 3.000.

COMENTARIS (0)