LANOVA Ràdio estrena l'espai 'La família Fortuny vol salut'

14 de Març de 2017, per Redacció

  • El programa s'emet cada dimecres

    Cedida

LANOVA Ràdio estrena aquest dimecres, 15 de març, el programa ‘La família Fortuny vol salut’, un nou espai produït per l’emissora i l’equip d’infermeria del CAPI Marià Fortuny de Reus, amb l’objectiu de promoure hàbits saludables. L’espai s’emetrà tots els dimecres, a dos quarts de 4 de la tarda i a les 10 de la nit, en reposició, i es podrà recuperar a través del podcast de LANOVA.

El fil conductor d'aquest espai són els membres de la família Fortuny, el Miquel, la Coia, la Gertrudis, el Pere... una família com qualsevol altra amb les seves penes i glòries, amb els seus mal de caps i alegries. Però el que volen per sobre de tot és gaudir d'una bona salut. Al principi de cada programa els actors i actrius del Bravium Teatre posen veus als personatges de la família amb un esquetx que serveix com a introducció al tema que es tractarà.

A partir d’aquí diferents professionals de la salut tractaran temes com ara la grip i els refredats, les vacunes en l'adult, l'excés de pes en els nens, el benefici de l'exercici físic, o els problemes del tabac, entre altres.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.