L’app de Reusdigital.cat supera les 1.000 descàrregues

20 de Juliol de 2016, per Redacció

  • Imatge de l'aplicació de Reusdigital.cat

     

L’app de Reusdigital.cat per a mòbils i tauletes, que fou posada en marxa l’abril d’enguany, ja ha obtingut més de 1.000 descàrregues. L’aplicació respon favorablement al seu objectiu de ser un nou instrument informatiu de les notícies publicades al portal Reusdigital.cat.

En l'aplicació de Reusdigital.cat es poden llegir totes les notícies en el moment de la seva publicació, consultar els actes d'agenda, geolocalitzats i amb enllaç a les aplicacions de navegació del mòbil, així com les xarxes socials del mitjà -Facebook i Twitter- i visionar els vídeos del canal de Reusdigital.cat a Youtube.

A més, l'aplicació possibilita la interacció i participació amb els lectors, que poden enviar a la redacció del mitjà informació i suggeriments, així com imatges sobre què passa al seu voltant. L'aplicació també ofereix escoltar en directe l'emissora LANOVA Ràdio.

Els interessesats en tenir l’app, la podeu descarregar des de la botiga d'aplicacions Google Play, en aquest enllaç, i des de l'App Store, fent clic aquí, de forma gratuïta.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.