L’Escola d’Art i Disseny de Reus exposa els projectes de final de cicle dels alumnes

La mostra es pot visitar a l’Espai El Llimoner, fins al 3 de febrer

11 de Gener de 2017, per Redacció

  • Imatge de l'exposició 'A la Parra'

    Cedida

L’Espai Llimoner de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus acull, fins al 3 de febrer, l’exposició dels projectes de final de curs fets l’any passat per alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior d’Arts Plàstiques i Disseny, en concret dels graus de  ‘Projectes i Direcció d’Obres de Decoració’ i d''Arquitectura Efímera’.

La mostra ‘A la Parra’ consisteix en sis projectes de disseny d’una seu de la D.O. Priorat a Reus, que estaria situada a l’interior de l’edifici del Dispensari Antituberculós. Tot i que els projectes exposats són els treballs de final de cicle que van fer els alumnes durant el curs passat, els encarregats d’organitzar l’exposició dels projectes han estat els alumnes actuals.

Les obres s’exhibeixen sobre una estructura de mallàs corregut, que ha estat dissenyada per l’alumna Miriam Duro, i que pretén apropar els espectadors al món del vi i la parra. Els alumnes de segon curs d’Arquitectura Efímera i de primer curs d’Infografia 3D han participat en la realització del vídeo del Making Off. 

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.