L'espectacle 'Alícia al país de la música' abaixa el teló amb l'assistència de més de 1.200 alumnes

05 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Un moment de l'espectacle 'Alícia al país de la música'

    Cedida

L'espectacle 'Alícia al país de la música' ha tancat, aquest dimecres al migdia, les seves representacions al Conservatori de  Música de la Diputació a Reus. El muntatge musical ha tingut una bona acollida entre els 14 centres escolars que hi han participat i els més de 1.200 alumnes que han assistit a un total de sis representacions, que han tingut lloc durant tres dies a l'Auditori Higini Anglès.

L'obra ha permès als escolars endinsar-se en el món de la música d'una manera lúdica i creativa. Alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus han creat l'escenografia de l'espectacle, que han representat, amb interpretacions musicals dalt de l'escenari, un total de 13 professors del Conservatori, a més de l'actriu i directora del muntatge, Georgina Llauradó.

La iniciativa, adreçada a alumnes de 3r i 4t de primària, ha comptat amb la participació activa de les escoles que han treballat diferents materials relacionats amb la música, a partir d'un dossier pedagògic elaborat per l'equip docent del Conservatori de Música de la Diputació a Reus.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.