L’exposició 'Vinyetes: història del còmic en català' arriba al Mas Abelló, de Reus

Més de 600 persones l’han visitat ja al Centre Cívic del Carme

05 d'Abril de 2017, per Redacció

  • L'exposició es pot visitar al Centre Cívic del Mas Abelló

    Cedida

Fins a finals d’abril es podrà visitar al Centre Cívic Mas Abelló l’exposició  'Vinyetes: història del còmic en català', per iniciativa del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Àrea de Reus Miquel Ventura. La mostra, que fa un breu recorregut per la història del còmic en la nostra llengua i alhora posa de manifest les principals activitats i tendències del moment, té per objectiu donar a conèixer i fer visible els còmics que s'editen en català per fomentar-ne el consum.

Aquesta exposició, que forma part de les activitats de Reus, Capital de la Cultura Catalana 2017, compta amb la complicitat de la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, i després de passar pel Centre Cívic del Carme arriba al Mas Abelló. Continuarà la seva itinerància per la resta de centres cívics de Reus: al Centre Cívic Migjorn, al maig; al Centre Cívic Ponent, al juny; al Centre Cívic Mestral, a l’octubre, i al Centre Cívic Llevant, al novembre.

Més endavant també es podrà exposar en altres indrets de la ciutat o de l’àrea d’influència del CNL (Baix Camp i Priorat) que ho sol·licitin, com biblioteques, centres de secundària, etc. El CNL posa a la seva disposició  la guia 'El còmic a l'aula' amb material de suport, un glossari i una llista d'idees per introduir o treballar el còmic a l'aula.Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.