Silva editorial presenta 22 novetats per Sant Jordi

La majoria de les publicacions s'inclouen al gènere d'assaig i divulgació

12 d'Abril de 2017, per Redacció

  • L'impulsor i propietari de Silva Editorial, Manuel Rivera

    Reusdigital.cat

Silva Editorial presenta enguany 22 llibres nous per Sant Jordi, el que representa un increment en el nivell de publicació amb relació a la festa de l'any passat. D'aquests nous títols, en català i castellà, 12 són d'assaig, 6 de narrativa, 3 de poesia, i 1 de còmic. Aquestes novetats literàries es podran conèixer a múltiples presentacions i es venen a llibreries i parades.  

L'editorial tarragonina es caracteritza per la seva proximitat a autors, autores i públic, la publicació de primeres obres, i la seva diversitat quant a gèneres (poesia, narrativa, assaig i divulgació, teatre, llibres infantils, etc.). També col·labora amb altres serveis de publicacions com ha estat enguany la Banya Edicions, Centre d'Estudis d'Altafulla, Col·legi d'Aparelladors i Lliura Editio.

En el gènere d'assaig i divulgació, l'editorial publica 'Revolució i Guerra Civil a Tarragona', de Jordi Piqué; 'Torreforta, a tres kilómetros del centro', de M. Teresa Prad; 'La culpa la tuvo el brandy', de Martín Garrido; 'La meva, la nostra ràdio. Les ones a Reus (1922-2017)', d'Albert Sunyol; 'Niet', de Gerard Salvat Raull; 'L'amistat de la memòria', de diversos autors; 'Desaparición forzada de menores', de diversos autors; 'Ir y... volver', de Rubén Heras; 'Sirusa, 25 anys', de Tomàs Carot i Òscar Ramírez; 'Cicutagrafías', de Ferran Gerhard; 'Opus Dadà', de Josep M. Rosselló, i 'La indústira llanera al Pont d'Armentera (1877 i 1887)', de M. dels Àngels Boada.

De narrativa, els llibres publicats són 'Relats d'amor. Premis Constantí 2016', de diversos autors; 'La Dama de les Aigües de l'Ebre', de José M. Ramírez Labayla; 'Llits a la intempèrie', de diverses autores; 'Burdelatura', de diversos autors; 'Els udols del llop', de Pep Macaya, i 'El mismo círculo, el mismo infinito', de Llàtzer Carles. Pel que fa a poesia, Silva Editorial publica 'El trist atzar del vertigen', d'Òscar Ramírez; 'Así te salvas', de Xifré Ramos, i 'A la independència pel sexe', de Joan Carnicer. L'última públicació és de còmic, 'Qui és ningú?', de Víctor Centelles.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.