Tatuatges contra el càncer

L'estudi Reus Tattoo inicia la campanya 'Siempre bellas' per reconstruir celles i mugrons de franc a les dones que lluiten contra la malaltia

17 de Març de 2017, per Marc Busquets

  • 'Siempre bellas' permet la micropigmentació de celles i la reconstrucció de mugrons

    Cedida

  • Detall del cartell de la campanya

    Cedida

Tatuatges gratuïts per a les persones que lluiten "contra el maleït càncer". Aquesta és la finalitat de la campanya 'Siempre bellas', impulsada fa uns dies des de l'estudi Reus tattoo per Alexis Gutiérrez, i que reconstrueix mugrons i micropigmenta celles de les dones que han lliurat la dura batalla contra la malaltia. No s'han marcat una data de finalització de la iniciativa, sinó que esperen poder-la mantenir en actiu de manera indefinida.

Ja s'hi han sumat altres estudis de l'Estat

En una entrevista al magazine 'La tarda', de La Xarxa, i que s'emet de dilluns a divendres a LANOVA Ràdio, Gutiérrez ha assenyalat que "ens vam plantejar què podíem fer ajudar aquestes persones". Tot va començar temps enrere. "Ja havia tatuat un mugró, però m'havien dit que és molt car. A Catalunya això entra per la Seguretat Social, però les llistes d'espera són llargues", ha apuntat. "Elles s'han de costejar la intervenció, i les hem volgut ajudar".

La rebuda ha estat "increïble". "No ens pensàvem que la gent acolliria així el projecte. Ens han arribat missatges des de l'Argentina i Colòmbia", ha celebrat el tatuador. I, a més, Reus tattoo ha creat escola. "Ja s'hi han sumat un estudi de Mallorca i un altre de Galícia, a la iniciativa", ha celebrat Gutiérrez. Més enllà del factor estètic, des de l'estudi reusenc s'ha celebrat que "les noies queden molt contentes". "Una de les noies que ha passat per aquí ens va dir que feia sis anys que no mostrava els pits al seu marit, i que es canviava sense mirar-se al mirall", ha comentat. Un cop va passar per les mans del tatuador i va veure'n el resultat, "tot van ser petons i abraçades", ha revelat.

La campanya ha tractat ja "unes sis o set noies", tot just perquè fa una única setmana que està en funcionament. "Les ajudem a veure's bé, a veure's guapes, sempre belles", ha subratllat. Amb 15 anys de trajectòria, Gutiérrez ha intervingut a 'La tarda' en una secció del programa anomenada 'Interactiu', i que se centra en un tema d'actualitat amb la participació de diverses ràdios locals del territori.

Aquí podeu recuperar la secció sencera. La intervenció de Gutiérrez és la primera. 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Reus tattoo Reusdigital 'Siempre bellas' càncer

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.