Dimecres, 20 de Juny de 2018

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant se suma a la programació del Cicle Gaudí

Al Centre Cultural Infant Pere s’hi podran veure les pel·lícules d’aquest circuit estable de cinema català

12 d'Abril de 2017, per Redacció
  • Imatge del documental 'Espanya en dues trinxeres: la Guerra en color'

    Cedida

El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha incorporat al Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català. L’Ajuntament s’ha sumat a aquest projecte perquè la ciutadania pugui beneficiar-se de la programació de pel·lícules de producció catalana que el Cicle Gaudí porta a les poblacions adherides. Es tracta de films d’estrena molt recent i d’ampli abast de públic, seleccionades per un comitè format per distribuïdors i exhibidors.

D’aquesta manera, durant l’any –excepte els mesos de juliol i agost- podran veure’s al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant diversos títols de producció catalana. En concret, el dijous 2 d'abril, a les 7 de la tarda, es projectarà 'Espanya en dues trinxeres: la Guerra en color'. És un documental de Francesc Escribano i Luis Carrizo que explica l’esdeveniment des de la distància històrica i com mai s’havia fet fins ara: en color.

El 18 de maig, a les 7 de la tarda, es podrà veure 'Un monstruo viene a verme', que va aconseguir 8 premis Gaudí. La superproducció internacional ha comptat amb Lewis MacDougall, Sigourney Weaver, Felicity Jones i Liam Neeson al repartiment. El 22 de juny, a la mateixa hora, al Centre Cultural Infant Pere es projectarà 'Incerta glòria', d’Agustí Villaronga i basada en la novel·la de Joan Sales.

El preu de l’entrada és de 4,5 euros, i de 3 per als usuaris de les biblioteques municipals i per als que tenen el Carnet Jove.

COMENTARIS (0)

Reportatges