Tres gols de Sergio León donen la victòria al CF Reus Deportiu

El CF Reus guanya per 3 gols a 2 l'Ontinyent (Vall d'Albaida)

17 de Febrer de 2013, per Redacció
  • Els jugadors del CF Reus celebren el gol de Sergio León

CF Reus

Les baixes dels roig-i-negres han marcat el partit que han jugat contra l’Ontinyent CF. Un duel entre dos conjunts de la zona mitjana de la classificació. La gran novetat a l'onze inicial del conjunt reusenc ha estat Àlvaro Traver. Precisament, el valencià ha fet la primera rematada reusenca, amb el cap des de la frontal de l’àrea per damunt del travesser.

En els primers minuts, el conjunt de la Vall d'Albaida ha intentat controlar el mig del camp i s’ha plantat amb perill davant la porteria d’Àngel Blasco. Tot i això, el Reus ha buscat la profunditat en el seu joc, buscant Sergio Leon i Traver, molt actius durant l'encontre. Al minut 18, ha arribat l’oportunitat més clara per marcar quan Socías ha estavellat la pilota al pal en una centrada de Marquès. Abans de la mitja hora de partit, Traver ha realitzat la passada de la mort i ha deixat la pilota a Sergio León, però l’andalús no ha pogut controlar.

Al minut 41, Traver ha centrat cap a Sergio Leon, què des del segon ha rematat al fons de la xarxa. L'àrbitre, però, ha anul·lat el gol per un dubtós fora de joc. En la jugada següent, l’Ontinyent ha disposat de la seva millor oportunitat per avançar-se, però Àngel ha aconseguit desviar la pilota. La primera meitat ha finalitzat amb l’empat a zero inicial.

L’Ontinyent, en aquest temps de descans ha realitzat dos canvis i ha donat entrada a Berna i Rubén Gómez, en substitució de Kikín i Gascón. El conjunt roig-i-negre s'ha avançat en el marcador només iniciar-se el segon temps. Sergio León ha estat l’encarregat d’aprofitar una centrada de Marquès i, sol al segon palm, ha fet pujar l'1 a 0 al marcador.

Aquest gol ha donat més tranquil·litat al joc reusenc i el mateix León, als 9 minuts de la represa, ha fet una rematada des de l'interior de l’àrea, fent el segon gol de la tarda. Només servir des del mig del camp, els valencians han aconseguit retallar diferències gràcies a una contra finalitzada per Rubén.

Tot i el gol en contra, al minut 79, novament Sergio Leon, aconseguia el gol de la tranquil·litat fent el tercer de la tarda. Un gol que ha obligat el davanter andalús a deixar el terreny de joc al rebre un fort cop al turmell. Ja en el temps de descompte, Hugo, amb un xut de falta magistral, ha aconseguit el 3 a 2, que ha posat emoció fins al final.

Finalment, nova victòria del CF Reus Deportiu, la sisena seguida a casa, que l’apropa una mica més a l’objectiu de la permanència a Segona B per segona temporada consecutiva.

Fitxa tècnica

CF Reus Deportiu: Àngel, Riki, Robert, Sangrà, Socías, Beñat, Duran, Marquès, Masqué (73' Prades), Traver (62' Pedrito) i Sergio León (79' Nando).

Ontinyent CF: Jony, Martin, Alegre, Chavero, Hugo, Fran Moreno, Kikin (45' Berna), Gascon (45' Rubèn Gómez), Yuma, Raúl Muñoz (65' Jon Uriarte) i Ayala.

Àrbitre: Victor Mateo Montañés.

Gols: 1-0 Sergio Leon(46'); 2-0 Sergio Leon (54'); 2-1 Rubén (55'); 3-1 Sergio Leon (78'); 3-2 Hugo (92')

Incidències: 1.200 aficionats s’han aplegat a l’Estadi Muncipal de Reus. Abans de l’inici del partit s’ha realitzat un minut de silenci en memòria d’Àgada Avi Garcia, àvia del jugador del CF Reus Deportiu Robert Ahufinger. Durant el descans s’ha realitzat la presentació dels dotze equips del FC La Salle de Reus.