Dilluns, 23 de Juliol de 2018

Un centenar de coixins per a una bona causa

Aquest producte es distribuirà entre les dones malaltes operades de càncer de mama

28 de Març de 2012, per Redacció
  • El grup de dones que ha fet els coixins del projecte

    Josep Gallofré

Els coixins del 'Proyecto Micky' són una iniciativa internacional els orígens del qual es troba als Estats Units a l’Hospital Erlanger Medical Center de Tenesse. El coixí del cor, tal i com se l'ha anomenat, encaixa perfectament a l’aixella i serveix per alleugerir el dolor i fer descansar el braç i la zona on hi ha deficiència, a causa de l'operació.

A Reus, Lourdes Gil, professora de 'patchwork' a la botiga Fil d’Or, així com Sílvia Sanromà i Maite Escuín, han estat les pioneres d'aquest projecte. La seixantena de dones que participen ens els tallers s'hi han volcat i se n'han fet més de cent en poques setmanes. Una xifra que Loudes Gil ha valorar com "un èxit". Els coixins tenen un patronatge específic que es pot trobar a la pàgina web del 'Proyecto Micky' i una quantitat específica de 150 grams de buata per tal que no pesin.

Des de fa unes setmanes s’han lliurat coixins a malaltes de càncer de mama a la botiga Fil d’Or, i la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona en lliurarà a les malaltes operades a l'Hospital de Sant Joan que visita setmanalment. En aquest sentit, Tere Miró, responsable del grup d’Ajuda Mútua de Reus de la Lliga ha destacat que “conjuntament amb la primera pròtesi de mama, el lliurarem al ser un coixí de confort per a les dones operades”.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (3)

Comentaris

Jovita  24 de Març de 2013

Enhorabona!!!!

Felicitar per la iniciativa a totes les participants..., és en aquests projectes que un veu com el món va canviant.... gràcies i molta força per a continuar.

Sílvia Bessó Freixes  02 d'Abril de 2012

Sílvia Bessó Freixes 02-04-12

 Moltes Gràcies.
Jo fa 15 dies em van operar i una amiga que es diu Anna Terrado i que es d'aquesta associació em va regalar un dels vostres primers Coixins del Cor, us felicito perque em va molt bé per dormir i per el cotxe i per tot.Heu tingut molt bona idea i es d'agrair, jo treballo amb una empresa que fem roba per a nens i nenes,ja li vaig dir a l'Anna que us faria arribar roba perque pogueu seguir treballant amb els cors ja que considero que es de gran ajuda pel dolor.
Bé jo ara que se que estic curada perque tot ha sortit bé, només us puc dir que tinc moltes ganes de disfrutar al màxim tot amb els meus fills marit i familia i que ja torno a tenir ganes de disfrutar i riure tot el dia.
Us estic molt agraida, Gràcies, Gràcies i gràcies.

Maria carme Soldevila  30 de Març de 2012

felicitats

 Us felicito per aquesta iniciativa.
Ara farà 2 anys vaig ser operada de cancer de mama al hospital de Reus .Atualment em sento millor que mai perqué a la fi tot sembla que ha acabat amb un somrriure seré pre a mi , i us puc asegurar que aquestesccoses arriben al cor.
Moltissimes,moltissimes gràcies

Reportatges