Divendres, 19 d'Abril de 2024

Una amanida fresca abans que arribi el fred

28 de Setembre de 2012, per Redacció
  • L'amanida de llenties, servida a taula

     

===Ingredients===

200 grams de llenties cuites, una ceba morada petita, un quart de pebrot vermell, una llauna de tonyina de 110 grams, enciam, oli, sal i vinagre de Xerès.

===Elaboració===

Netegeu i talleu el pebrot en trossets petits o en daus, talleu les fulles d’enciam en juliana i la ceba en rodanxes, afegiu-hi les llenties i reserveu-lo. En un pot o got prepareu una vinagreta amb l’oli el vinagre i la sal.

Quan tingueu totes les verdures juntes en un bol, amaniu-les amb la vinagreta, remeneu per impregnar-les i, per últim, afegiu-hi la tonyina escorreguda de l'oli que porta i esmicolada, torneu a remenar i ja la podeu servir.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics