Els roig-i-negres han guanyat per 1 gol a 3 al Leganés

26 d'Agost de 2009, per Josep Gallofré
  • Pitarque, l'autor del primer gol

Edel Martínez

• Iván Taranilla

El començament del partit ha estat de domini del Leganés, però el CF Reus ha sabut defensar les jugades ofensives dels madrilenys gràcies a l'acumulació d'homes en defensa. Progressivament, els roig-i-negres s'han assentat sobre el terreny de joc i han minimitzat les accions ofensives del Leganés. La sorpresa ha saltat a l'estadi de Butarque quan en el minut 34 Pitarque ha rematat de cap una centrada de Pablo Álvarez, aconseguint el primer gol. En els darrers minuts de la primera part, el joc s'ha trencat i els dos equips han disposat d'oportunitats per marcar.

En la segona part, el CF Reus ha sortit més ben assentat al camp i li ha estat més difícil, al Leganés, desplegar el seu joc d'atac. Al minut 62, la sorpresa s'ha ampliat quan el Reus ha fet el segon en una jugada individual de Manolo González. El Leganés ja només li quedaven opcions per atacar i, fruit d'un penal que ningú no ha vist, Carlos Martínez ha escurçat distàncies.

Amb aquest resultat, el Reus no s'ha posat nerviós, sabent suportar les embranzides del Leganés, i ha donat una resposta definitiva en una gran jugada d'atac entre Pitarque i Pablo Álvarez, que aquest ha rematat al fons de la xarxa.

Santi Castillejo ha declarat que "el partit no ha estat fàcil, però que el Reus ha sabut aprofitar tres de les sis ocasions de gol que ha tingut". L'entrenador roig-i-negre ha donat ordres en la segona part de "jugar a l'atac" ja que considerava que el 0 a 1 era un "resultat insuficient".

La victòria del CF Reus suposa viatjar el pròxim dimecres, 2 de setembre, fins a l'estadi José Romano Fouto per jugar contra el Mèrida.