Dijous, 25 d'Abril de 2024

Victòria del Mare Molas CFS contra el Riudoms tot i no jugar el seu millor partit

21 de Maig de 2013, per Redacció
  • El Mare Molas segueix amb la bona dinàmica

El Mare Molas va aconseguir una altra victòria a la categoria de Preferent de futbol sala contra el Riudoms per 5 gols a 2. Tot i la falta d'intensitat durant gran part del partit, els reusencs sempre van anar per davant en el marcador. Racero, als sis minuts, i Mateu, al minut catorze, van situar un 2 a 0 amb el qual es va arribar al descans.

Tot just començar la segona part, el Riudoms va posar emoció al partit amb un gol. Malgrat no fer un bon joc, el Mare Molas va sentenciar l'encontre amb gol de Marc i un altre de Rafa. Els riudomencs van retallar distàncies, però a falta de deu minuts Dani va fer el 5 a 2 definitiu.

Així, l'equip reusenc aconsegueix tres punts més que els fa mantenir-se tercer a la classificació de Preferent Catalana, a falta de quatre jornades per finalitzar el campionat. El proper dissabte l'equip visitarà al Flix FS a partir de les 4 de la tarda.