Victòria del Reus Deportiu in extremis a la pista del CP Voltregà

Els roig-i-negres han guanyat per 4 gols a 5

23 de Febrer de 2013, per Clàudia Bonet
  • Un gol de Raül Marín ha donat la victòria al Reus Deportiu

Clàudia Bonet

Els locals s’han avançat en el marcador al primer minut de partit amb un gol de Xevi Armengol. El Reus, uns instants més tard, ha disposat d’un penal que Casanovas no ha transformat, però Jordi Adroher amb dues dianes ha establert l’1 a 2. El Voltregà ha reaccionat i Èric Vargas, al minut 16, ha tornat a establir la igualtat a l’electrònic.

Al 20, Jordi Adroher, i al 23 Marc Ollé, han tornat a distanciar el Reus, però Xevi Armengol ha marcat a falta d’un minut pel descans. Amb el 3 a 4, s’ha arribat al final de la primera part.

A la segona meitat, Xevi Armengol ha fet el seu tercer gol i el quart de l’equip local al minut 29. No hi ha hagut cap més moviment al marcador fins a l’últim minut de partit en que Raül Marín, in extremis, ha marcat el gol de la victòria.

Amb el 4 a 5 el Reus suma 33 punts i es manté cinquè a la classificació. Després d’aquesta victòria, els roig-i-negres viatjaran a Oviedo (Astúries) per disputar la Copa del Rei, on el proper dijous, 28 de febrer, a les 9 del vespre, s’enfrontaran al CP Vic.

Fitxa tècnica

CP Voltregà: Roger Torelló, Xevi Armengol, Jordi Romeu, Àlex Rodriguez i Albert Grau -cinc inicial-. Eric Vargas.

Reus Deportiu: Guillem Trabal, Albert Casanovas, Jordi Adroher, Marc Ollé i Raül Marín -cinc inicial-.

Àrbitres: Isaac Sanz i Juan José Melero