Xerrada sobre el reglament CLP a l'Espai d'Informació Ambiental

26 de Febrer de 2010, per Redacció

  • Etiquetatge de productes químics

     

L’Espai d’Informació Ambiental ha organitzat diverses activitats pels propers dies. El dijous, 4 de març de 6 a 8 de la tarda, es farà una jornada informativa que porta per títol ‘Com afecta el nou reglament CLP sobre etiquetatge de productes químics a la nostra empresa?’. Aquest acte està adreçat a professionals vinculats a empreses i laboratoris afectats per aquesta normativa.

Per altra banda, el dissabte, 6 de febrer a les 10 del matí, es farà la segona part de la sortida d’ecologia urbana ‘Vine a penjar caixes niu’. Una activitat dirigida a totes les edats.

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.