Cookie control
Divendres, 18 d'Octubre de 2019

El 23 d'abril de 2008, els periodistes Marià Arbonès, Jordi Garcia, Josep Gallofré, Jaume Garcia i Josep Cartanyà vam posar en marxa Reusdigital.cat, un web per informar sobre les qüestions que sorgeixen a Reus i al Camp de Tarragona. En aquest grup de socis promotors s’hi van afegir després els periodistes Enrique Canovaca, el novembre de 2010, i Tomàs Carot, el juny de 2015.

La redacció de Reusdigital.cat està formada per Marià Arbonès (director), Marc Busquets (cap de Redacció), Enric Garcia, Isabel Martínez, Jordi Garcia i Joan Gomis. L'equip de fotografia està format per Fabián Acidres i Álex Plaza. Com a col·laboradors del mitjà hi ha Xavi Turu, Jordi Siré, David Fernàndez, Sergi Jiménez, Arnau Martínez, Clàudia Bonet, Josep Cartanyà, Édel Martínez, Jordi Benavent, Cristina Valls, Anton Baiges (corrector lingüista) i Adrià Martínez (dissenyador gràfic).

Reusdigital.cat es caracteritza per ser un mitjà innovador, per les condicions tècniques que ofereix i per la seva pràctica en el periodisme digital, amb l'objectiu de contribuir en positiu en la necessària transformació del model comunicatiu establert pels mitjans tradicionals. Reusdigital.cat es caracteritza també per la seva condició de proximitat, la independència en comunicació i l'aposta per la participació. El mitjà també es fonamenta en el desenvolupament de la democràcia, la pau i el respecte a la cultura dels pobles.

Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels articulistes ni comparteix necessàriament les opinions manifestades. Només els autors signants en són responsables.

L'empresa editora és Reus Comunicació Digital, CB.

Dipòsit legal: T-85-2010