Qui som

El 23 d'abril de 2008, els periodistes Marià Arbonès, Jordi Garcia, Josep Gallofré, Jaume Garcia i Josep Cartanyà vam posar en marxa Reusdigital.cat, un web per informar sobre les qüestions que sorgeixen a Reus i al Camp de Tarragona. En aquest grup de socis promotors s’hi van afegir, el periodista Enrique Canovaca, el novembre de 2010, i el periodista Tomàs Carot, el juny de 2015.

La redacció de Reusdigital.cat està formada per Marià Arbonès (director), Enrique Canovaca (cap de redacció), Josep Gallofré (cap d'esports i xarxes socials), Isabel Martínez, Marc Busquets, Jordi Garcia, Fabián Acidres (fotografia), Maria Ramírez (fotografia) i Cristina Antillés (fotografia). Com a col·laboradors hi figuren Anton Baiges, Jordi Siré, Cristina Valls, Elisabet Solé, David Fernàndez, Sergi Jiménez, Maria Sabaté, Clàudia Bonet, Josep Cartanyà, Édel Martínez, Hèlia Barlabé, Luis Alberto Moral i Jordi Benavent. L'apartat de publicitat està coordinat per Judit Román.

Reusdigital.cat es caracteritza per ser un mitjà innovador, per les condicions tècniques que ofereix i per la seva pràctica en el periodisme digital, amb l'objectiu de contribuir en positiu en la necessària transformació del model comunicatiu establert pels mitjans tradicionals. Reusdigital.cat es caracteritza també per la seva condició de proximitat, la independència en comunicació i l'aposta per la participació. El mitjà també es fonamenta en el desenvolupament de la democràcia, la pau i el respecte a la cultura dels pobles.

Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels articulistes ni comparteix necessàriament les opinions manifestades. Només els autors signants en són responsables.

L'empresa editora és Reus Comunciació Digital, CB.

Dipòsit legal: T-85-2010