Divendres, 27 de Setembre de 2024

Bingo solidari per a «La Marató de TV3»

12 de Desembre de 2022, per Reusdigital.cat
  • Cartell de l'activitat solidària

    Cedida

Per segon any consecutiu les tres confraries organitzadores de la Solemne Processó del Prendiment de Reus organitzen el Bingo Solidari per recaptar fons per a La Marató de TV3 que, en aquesta edició, destinarà els guanys a la recerca sobre les malalties cardiovasculars.

Així doncs, i després de l’èxit de la primera edició de la rifa benèfica, les confraries de Sant Pere Apòstol, dels Sants Just i Pastor i Jesús de l’Amargura uneixen esforços per a fer el Bingo Solidari que es durà a terme el proper dia 17 de desembre, de 5 de la tarda a 8 del vespre a la sala de la Capella dels Dolors de la Prioral de Sant Pere Apòstol, amb entrada per la plaça del Castell.

Per a l’ocasió s’ha editat un cartell que anima, a tothom que ho vulgui, a participar d’aquest acte solidari. Les aportacions econòmiques que es podran fer durant el sorteig consisteixen en la compra de cartrons a 2 euros i un gran sorteig final amb cartrons a 5. Són moltes les persones particulars, comerços locals i empreses que participen amb la donació d’obsequis que es sortejaran durant el bingo.

Alguns d’ells són Borges, el Celler Ronadelles, Cal Sendra, Tomàs Barberà, El Barato, la Confiteria Poy, la Cristalleria Marsal, Menjar Blanc de Reus, la Camiseria Domingo, la Farmàcia Ferrús, Kokosuhi, la Casa Borrull, el Forn de pa Huguet, la Llibreria Galatea, la botiga de roba People, o Culinarium, entre d’altres.

“Amb aquesta segona edició pretenem fer d’aquest bingo solidari una fita al calendari per tal que esdevingui un acte de caritat nostrat que es perpetuï els anys venidors i, així, donar compliment als nostres objectius fundacionals com a confraries que som”, han apuntat des de l’organització.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges