El Reus FC Reddis cau per 2 a 3 en un amistós davant un superior Lleida

El proper compromís dels roig-i-negres serà a la Copa Catalunya

10 d'Agost de 2023, per Aleix Pérez
  • Imatge captada durant el partit

Aleix Pérez

El Reus FC Reddis segueix amb la seva pretemporada, i aquesta vegada rebia a un històric del territori, el Lleida, que actualment milita a 2a RFEF. El partit ha tingut un clar domini visitant, especialment a la primera part, on dos gols als minuts 28 i al 35 de Chuli han decantat la balança per al Lleida, ja a la segona, Montero ha anotat al minut 78 de falta directa . Pel que fa al Reus FC Reddis, s'han trobat molt lluny de la porteria contrària, amb les línies separades i dificultats per a fer transicions ofensives verticals. A la segona part Serrano i Víctor Oribe han aprofitat dues errades per a retallar distàncies i posar el 2 a 3 final.

Marc Carrasco, entrenador del Reus FC Reddis, ha destacat que “no hem estat tan bé a l'hora de tenir la pilota i intentar progressar mitjançant passades”. El tècnic ha admès que “ens han tapat molt bé, però no ho agafem com a una excusa, sinó com a una motivació per a seguir millorant en aquests escenaris”.

El proper compromís dels roig-i-negres serà a la Copa Catalunya, en què rebran l'Europa.