Diumenge, 01 de Setembre de 2024

Doneu-li l'oportunitat d'una segona escolta

Us recomano la música rock de Thee More Shallows

22 de Març de 2024, per Marià Arbonès
  • Portada del disc 'A History of Sport Fishing'

     

Aquest cap de setmana us presento Thee More Shallows, una banda de rock californiana formada l'any 2001 pel cantant i guitarrista Dee (David) Kesler, el violonista Tadas Kisielius i els multiinstrumentistes Chavo Fraser i Jason Gonzales. Thee More Shallows va sorgir de dos projectes anteriors, Shackleton i Thee Shallows, nom ―aquest últim― que van haver de retocar per problemes legals amb The Shallows. Més endavant, Kisielius va deixar el grup.

La seva música evoca bandes com Radiohead o Grandaddy, i es caracteritza sobretot per la veu introspectiva i xiuxiuejada de Kesler ―perfecta per transmetre emocions i estats d'ànim―, el so de guitarres i altres capes de sons hipnòtics que oscil·len en intensitat. 

Els californians han publicat quatre àlbums i un parell d'EP, i tots han obtingut elogis, al marge de les comparacions rebudes ―sobretot al començament― per les clares influències d'altres grups. L'últim disc que han tret és 'Dad Jams' (2021). Avui, però, em centraré en el seu àlbum debut, 'A History of Sport Fishing' (2002), un treball que reconec que no és fàcil de pair i que suggereixo que escolteu com a mínim dos cops. 

Aquest primer disc va ser concebut principalment per Tadas Kisielius i Dee Kesler en un parell de setmanes. Tots dos van convidar Chavo Fraser i Jason Ganzales a participar-hi amb les seves habilitats instrumentals. El treball inclou un total d'onze cançons, la majoria allargades i apaivagades, però realment profundes i colpidores. Cal afegir que l'edició anglesa de 'A History of Sport Fishing' va tenir més bona resposta que la nord-americana. 

Paral·lelament, Kesler i Gonzales també s'han associat en el projecte Ral Partha Vogelbacher, i Kesler participa en un altre anomenat Fops. 

En el vídeo us adjunto la cançó titulada "The Perfect Map". Que tingueu un bon cap de setmana

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics