Diumenge, 29 de Setembre de 2024

El Meeting Special Olympics cerca voluntaris

Són necessaris un mínim de 120

20 d'Agost de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge de la samarreta dels voluntaris dels Special Olympics

    Cedida

L'organització dels Meeting Special Olympics fa una crida per trobar més persones voluntàries que vulguin col·laborar amb l'organització de l'esdeveniment. Actualment, ja s'han inscrit 96 persones, però seran necessaris un mínim de 120, ja que s'hauran de cobrir tres torns, corresponents als tres dies, amb 120 voluntaris per dia. Per tal de col·laborar s'ha habilitat un formulari al web reusesport.cat, on s'especifiquen les necessitats i possibilitats de participació com a voluntari, com que cal tenir més de setze anys per apuntar-s'hi. 

Les persones participants podran triar entre diferents àrees on poder col·laborar: competició, que comporta l'assistència en l'organització i desenvolupament de les competicions esportives, acompanyament de les delegacions, amb suport i acompanyament dels equips participants, conductor, amb suport de transport segons necessitats. La quarta opció, la de menjador, és assistència en la gestió i distribució dels àpats. En últim lloc, hi ha l'opció de protocol i cerimònia, donant suport en l'organització i desenvolupament dels actes protocol·laris i cerimònies.

Aquest esdeveniment esportiu se celebrarà del 17 al 20 d'octubre, i està organitzat per l'Special Olympics Espanya i l'Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Salut i Esports i Reus Esport i Lleure.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges