Diumenge, 29 de Setembre de 2024

Un grup de persones amb mobilitat reduïda exigeixen l'eliminació de les barreres arquitectòniques a Reus

Critiquen l'estat d'alguns carrers de la ciutat

20 d'Agost de 2024, per Aleix Pérez
  • Imatge de la manifestació a l'Ajuntament de Reus

    Aleix Pérez

Un grup de quinze membres  de l'Associació Diversitat Funcional Reus s'ha concentrat aquest dimarts al migdia a les portes de l'Ajuntament de Reus per demanar millores en la mobilitat i que les reformes que es fan als carrers tinguin en compte a les persones amb mobilitat reduïda. 

El portaveu de l'associació, Julián Fuentes ha assegurat que, malgrat disposar d'espais de vianants, carrers com el de Carnisseries Velles o Major els causen problemes, ja que hi ha unes llambordes elevades que els compliquen l'accés. També s'ha referit  a les rajoles aixecades del raval de Martí Folguera.  

Fuentes ha recordat que la ubicació de les terrasses els afecta el trànsit per la vorera, i ha proposat que s'instal·lin al centre del carrer.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Enric   20 d'Agost de 2024

Vergonyós

Mira que fa anys que es reclama això, mira que protesten al davant del nostres ajuntament dons res de res al ajuntament cada vegada gira el cap i no es preocupa de soluciona de una vegada aquest greu problemes, això si posà càmeres per tot Reus i gastar-se un dineral en l'as bicis això corren i es poden la medalla ràpidament, señora alcaldesa posis les piles de una vegada per totes

Reportatges