Divendres, 27 de Setembre de 2024

Els Xiquets de Reus es recuperen de la seva ensopegada a Vallmoll

30 d'Agost de 2010, per Redacció
  • Actuació dels Xiquets de Reus

    Maria Pilar Daroca

Els Xiquets, aquest diumenge però, en companyia dels amfitrions, els Castellers de Sants, i dels Moixiganguers d'Igualada, han demostrat no estar afectats anímicament per aquell entrebanc, i han tirat el 2 de 7 de sortida, descarregant aquesta construcció per cinquè cop aquesta temporada, sense cap altre problema que una petita deformació a nivell de dosos.

En segona ronda, amb una temperatura molt més agradable que a les darreres actuacions i amb un nombrós públic que semblava saber-se de memòria el lema de les samarretes taronja dels Xiquets, 'please, don't clap before the enxaneta makes the little wing', han tirat el 4 de 7 amb agulla.

En tercera ronda, han fet un 4 de 7 molt lleuger, amb vistes a repetir l'únic carro gros que han descarregat enguany, i s'han acomiadat amb un pilar de 5 que també fa pensar en la intenció de posar-hi un pis més quan sigui possible.

Els Castellers de Sant han fet un 5 de 7, 7 de 7, 4 de 7, vano de 5 i un pilar de 5 al balcó, mentre que els Moixiganguers d'Igualada han fet un 3 de 7, 4 de 7 amb agulla, 4 de 7 i un pilar de 5.

La propera actuació dels del Baix Camp serà el proper dissabte, 4 de setembre, a dos quarts de 7 a Poboleda, a la dotzena Festa del Vi i la Verema a l'antiga, i el diumenge 5, a la mateixa hora, a la plaça d'Espanya de Cambrils, amb la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i els Castellers de Cornellà.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges