Divendres, 27 de Setembre de 2024

Manel enceta la seva nova gira amb un esperat i vibrant concert al Teatre Bartrina

El segon disc del quartet barceloní s'ha presentat al públic després de ser número 1 a les llistes de vendes de l'Estat

27 de Març de 2011, per Redacció
  • Primer concert de la gira de Manel al Teatre Bartrina de Reus

    ACN

Les entrades per veure Manel a Reus estaven esgotades des de feia mesos com a bona part dels concerts del tour del grup que ja estan confirmats. La banda ha posat a escena les seves noves cançons amb les quals s'han situat al número 1 a la llista de vendes de l'Estat. Han estat 10.000 còpies en una setmana i han aconseguit que, després de 15 anys, un disc en català sigui el més venut a Espanya. La fita només l'havien assolit abans cantautors com Joan Manuel Serrat o Lluís Llach.

El públic s'ha mostrat entregat en aquest inici de la gira i és que feia més d'un any que s'esperava el retorn del grup. Com un compte enrere més que esperat ha començat la primera de les cançons de la nit amb un breu però intens silenci pensat exprés pels components de la banda. S'han fet esperar i el públic feia notar aquesta impaciència per tornar a veure sobre els escenaris el quartet barceloní.

Feia mesos que els assistents tenien les entrades a les butxaques, abans fins i tot de saber res del nou treball de Manel. La Marina i la Mireia, de Tarragona, l'acabaven de comprar feia unes hores. Entre les dues més de set concerts en directe dels Manel a les seves espatlles. "Sempre son diferents perquè tots tenen un punt diferents. L'adapten al públic i a l'ambient que hi ha encara no ho facin explícitament. Això és el que motiva a tornar-los a veure", ha explicat la Mireia.

Manel han repassat algunes de les noves cançons però no han oblidat els èxits del seu primer treball i al so de 'Al Mar' o 'Ai Dolors' els espectadors s'han aixecat de les seves butaques i han fet vibrar el teatre. La platea ha tornat a retronar amb el primer bis, després d'una hora de concert. No n'hi havia prou i alguns assistents fins i tot s'atrevien a fer peticions entre el silenci de la platea.

A la sortida, cares de satisfacció i emoció. En Joan, de Reus, els tornava a veure gràcies a la seva companya, que va ser de les primeres en adquirir dues de les entrades, mentre que en Sergi, de Montblanc, ha tingut la oportunitat de veure'ls per primer cop en directe: "Estic super satisfet". "Els Manel no poden decebre a ningú", afegia la seva amiga Montse.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges