Divendres, 27 de Setembre de 2024

Bicentenari de la Guerra del Francès, a Vila-seca

27 de Maig de 2011, per Redacció
  • Presentació de la festa

     

Del 28 de maig al 5 de juny, tindrà lloc el Bicentenari de la Guerra del Francès a Vila-seca. El programa compta amb una diversitat d'actes, el primer dels quals serà la inauguració de l'exposició 'El món Trabucaire', el 28 de maig a les 6 de la tarda, a la sala polivalent de l'Ajuntament de Vila-seca. Seguidament, a dos quarts de 7 de la tarda, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina actuarà a la plaça de l'Església en commemoració als seus 35 anys.

Dissabte 4 de juny serà un dels dies més representatius d'aquesta celebració amb la inauguració de la 'Fira de Comerç a l'Antiga Vila-seca 1811', organitzada per la Fira de Comerciants i Empresaris del municipi. Als jardins del castell s'hi podran realitzar tallers infantils i jocs tradicionals pels més petits, visitar un campament de trabucaires i francesos i gaudir d'un aperitiu.

A partir de les 8 del vespre es durà a terme una cercavila pels carrers de la fira, una representació històrica de la Batalla de Vila-seca durant la Guerra del Francès, un sopar popular i el ball d'època amb la presentació dels balls vuitcentistes.

Podeu consultar els diferents actes de la celebració a l'enllaç de la dreta d'aquesta notícia.

Fitxers adjunts:
Programa d'actes - reusdigital.cat

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges