Dijous, 28 de Març de 2024

El PP exigirà l'obertura de noves places de residència a Reus

El partit aposta per una finestreta única destinada a les persones amb dificultats econòmiques

13 de Maig de 2015, per Redacció
  • El cap de llista del PP, Sebastià Domènech

    Cedida

L'alcaldable del PP, Sebastià Domènech, ha presentat, aquest dimecres, les seves propostes en l'àmbit de l'atenció a les persones, un dels tres eixos principals del seu programa, conjuntament amb Promoció Econòmica i Urbanisme. El popular ha remarcat que Reus necessita d'un increment del nombre de places en les residències per a gent gran i centres de dia, per tal que "ningú que pugui optar a una plaça es quedi sense". El candidat ha explicat que exigirà a l'administració competent, en aquest cas la Generalitat de Catalunya, que s'adeqüi i posi en funcionament la totalitat de les places de la residència de l'Avinguda Segle XX i la totalitat del concert de places residencials i de centres de dia de la residència Marià Fortuny.

Domènech ha destacat, en aquesta matèria, que sobretot caldrà executar “unes polítiques encaminades a atendre aquells que, en un moment determinat,  necessitin una ajuda externa, en aquest cas institucional i municipal, per pal·liar necessitats bàsiques que se'ls puguin presentar”. Per al Partit Popular, mereixen especial menció les persones amb discapacitat a les quals “dotarem de totes aquelles facilitats des de l'àmbit municipal per aconseguir que siguin els més autònoms possible”. El programa detalla tot un seguit d'activitats per dinamitzar aquest col·lectiu.

D'altra banda, els populars aposten per crear una finestreta única per tal que els veïns de la ciutat que necessitin ajuda, per una situació de vulnerabilitat, puguin tenir accés a la informació sobre les prestacions que ofereix l'Ajuntament de Reus. Quant als joves, Domènech aposta per la creació d'ocupació, el foment de la formació de qualitat i subvencions per tal que els joves puguin iniciar una activitat empresarial.

Recuperació de la regidoria de Família

Els populars també detallen al programa la recuperació de la regidoria de Família, que durant aquest mandat ha compartit sigles amb la Gent Gran. "Potenciarem un major control en tot allò relacionat amb la intervenció i atenció a les famílies intentant fomentar el paper de les mateixes com a agents preponderants en l'educació dels menors”, ha conclòs Sebastià Domènech, qui també ha dedicat unes paraules per als majors de 80 anys: "es millorarà el programa emèrit de supervisió d'aquest col·lectiu i desenvoluparen un Pla de Voluntariat per a la Gent Gran que els permeti col·laborar activament en la ciutat ajudant a d'altres persones".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics