Dissabte, 20 d'Abril de 2024

Ciutadans proposa traslladar el CNL de Reus i reconvertir el Mas Vilanova en un centre cívic

19 de Maig de 2015, per Redacció
  • El candidat a l'alcaldia de C'S, Juan Carlos Sánchez (esquerra), a les portes de Mas Vilanova

    Cedida

El candidat de Ciutadans (C’s) a l’alcaldia de Reus, Juan Carlos Sánchez, ha proposat “transformar el Mas Vilanova en un centre cívic polivalent, obert a tota la ciutadania, integrat a la xarxa de centres cívics municipals i amb la possibilitat de cedir i/o llogar els espais interiors i sobretot exteriors perquè les entitats d’aquesta zona puguin desenvolupar les seves activitats”.

En una roda de premsa, Sánchez ha reclamat aquest espai “per als veïns de la Pastoreta, el tram inferior del Passeig Prim, el Velòdrom, Mas Vilanova, Residencial Misericòrdia i la zona de Monestirs” i  ha explicat que “ara han de recórrer al lloguer de locals per poder reunir-se”.
A més, Sánchez ha detallat que la proposta de C’s inclou també “la instal·lació a Mas Vilanova d’una comissaria externa de proximitat i d’un punt de prevenció i de lluita contra l’incivisme”.

C’s de Reus aposta també perquè Mas Vilanova aculli una oficina externa de Serveis Socials, que “tindria un assistent social i serviria per descentralitzar i agilitzar l’assistència social de les famílies d’aquestes zones, que actualment han de desplaçar-se fora dels seus barris per sol·licitar informació i ajuts. Volem que l’administració s’apropi als ciutadans, sobretot als que més ho necessiten”, ha ressaltat Sánchez. D’aquesta manera, el candidat de C’s de Reus ha destacat que Mas Vilanova “donaria resposta als veïns d’una zona que històricament no ha tingut cap servei ni dependència municipal”.

A més, l’alcaldable de Reus ha explicat que la proposta “suposaria un cost molt baix per a l’Ajuntament, ja que Mas Vilanova està en perfecte estat, ja forma part de la xarxa d’edificis municipals i disposa de tot el necessari per convertir-se en un centre cívic. També el seu manteniment ja està previst al pressupost municipal”, ha assegurat el candidat.

Per poder realitzar aquesta proposta, Juan Carlos Sánchez ha anunciat que proposaran “traslladar el CNL a un altre espai municipal ara buit, com per exemple l’antic Patronat de Turisme, oficines disponibles de l’Ajuntament o d’Innova a la Plaça Baluart o a la Patacada. Fins i tot es podria negociar amb la URV traslladar-lo a Mas Miarnau, com a complement del Centre de Formació Permanent de la Universitat”.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics