Divendres, 27 de Setembre de 2024

El Parc de Nadal obre portes amb 42 entitats participants

La temàtica principal de les activitats d’enguany és l’aigua

27 de Desembre de 2015, per Elisabet Soler
  • El Parc de Nadal ha obert portes aquest diumenge

    Cedida

El Parc de Nadal de Reus ha obert les seves portes aquest diumenge, 27 de desembre, per oferir, un any més, un munt d’activitats i diversió per als més petits. Enguany, hi participen un total de quaranta-dues entitats que s’encarreguen d’organitzar diferents tallers i jocs. El fil conductor sobre el que es construeixen aquestes activitats és l’aigua, la temàtica principal del Parc 2015-2016.

L’acte inaugural ha anat a càrrec de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, que ha volgut agrair la participació tant dels assistents com dels monitors i les entitats que col·laboren amb el Parc. D'altra banda, Pellicer també ha volgut destacar el tema protagonista, l’aigua, “un element indispensable a la vida” del qual ha afirmat que “cal ensenyar a les generacions futures a fer-ne un ús racional”. En aquest sentit, l’alcalde reusenc ha remarcat la funció educativa i formativa d’un model de parc que s’ha anat consolidant des del seu inici l’any 1979.

Els nens i nenes podran gaudir d’aquesta gran varietat d’activitats des d’aquest diumenge, 27 de desembre del 2014, fins el proper 4 de gener de 2016, de 3 de la tarda a 9 del vespre. El dia 31 de desembre el Parc de Nadal obrirà fins a les 8 del vespre i l’1 de gener romandrà tancat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges