Diumenge, 29 de Setembre de 2024

L'Arxiu municipal de Cambrils rep la visita d'alumnes de l'Escola d'adults Rosa dels Vents

L'activitat, anomenada, ‘Camins de ferro’ s'inclou en les visites que l’Arxiu proposa als centres educatius del municipi dins del programa ‘Descobreix Cambrils’

11 de Maig de 2016, per Redacció
  • Un grup d'alumnes de l'Escola d'adults Rosa dels Vents, durant la visita a l'Arxiu de Cambrils

    Cedida

Una desena d'alumnes de l’Escola d’adults Rosa dels Vents de Cambrils ha visitat, aquest dimarts, l’Arxiu Municipal de Cambrils (AMCAM) per participar en l’activitat ‘Camins de ferro’. A través dels documents que es conserven als fons de l’AMCAM, sobretot fotografies i plànols, hi han descobrert la història del ferrocarril a Cambrils i les petjades que ha deixat al seu territori. Guiats per les explicacions dels tècnics de l’AMCAM, han après a observar les imatges i obtenir conclusions sobre com eren les infraestructures ferroviàries i com era el paisatge urbà de Cambrils durant el segle XX. L’activitat s'ha complementat amb una visita a les instal·lacions de l’AMCAM.

Descobreix Cambrils

‘Camins de ferro’ és una de les cinc visites dinamitzades que l’Arxiu Municipal de Cambrils proposa als centres educatius del municipi dins del programa ‘Descobreix Cambrils’, que coordina l’àrea d’Ensenyament i que aplega també activitats proposades per altres àrees municipals: Museu, Patronat de Turisme, Alcaldia, Salut, Joventut, Biblioteca, Orientació Laboral, Esports, Policia Local, Cooperació i Solidaritat, Joventut i Festes.

Aquest programa conjunt es va posar en marxa el curs 2012-2013 per tal de posar en valor les activitats que aquests serveis municipals ja oferien als centres educatius de Cambrils, i també per facilitar als centres educatius la informació sobre aquests recursos que tenen a l’abast i agilitzar les gestions per a participar-hi. El Departament d’Ensenyament centralitza les peticions dels centres i les redirigeix als serveis municipals implicats.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges