Dijous, 18 d'Abril de 2024

Reus serà la seu del segon Simposi de Focs l’any 2017

L'organització correrà a càrrec de l'entitat reusenca la Carrutxa

03 de Juny de 2016, per Redacció
  • Acte de relleu de Vic a Reus per organitzar el 2n Simposi de Focs

    Cedida

La ciutat de Reus serà la seu del 2n Simposi de Focs en el marc de la programació de Reus Capital de Cultura. L’entitat reusenca Carrutxa, recentment reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura, serà l’encarregada d’organitzar la part científica de l’acte. 

Les jornades previstes a Reus tindran com a objectiu valorar les manifestacions festives relacionades amb el foc als Països Catalans en el marc dels pobles de la Mediterrània, i inclouran com a aspecte destacat les festes d'hivern. L'edició de Reus es portarà a terme la segona quinzena de maig de 2017. La trobada preveu incloure ponents de tot l'àmbit català, d'Itàlia, Occitània, Andalusia i el Marroc, entre altres territoris. 

La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, va rebre el passat 28 de maig de mans de Lluís Puig, director general de Cultura Popular i Associacionisme de la Generalitat de Catalunya, i de Josep Costa, de Tradicat, el fanalet que simbòlicament representa el relleu de Vic (Osona) a Reus en l'organització del Simposi de Focs a la Mediterrània.

D'altra banda, l’Ajuntament de Reus recorda que fins al 10 de juny, qualsevol entitat o persona interessada a presentar propostes d'activitats o esdeveniments per tal que s'incloguin en la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 ho pot fer omplint aquest formulari.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics