Divendres, 29 de Març de 2024

Activitats de la Biblioteca Central Xavier Amorós durant el mes de juny

10 de Juny de 2016, per Redacció
  • Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus

    Reus Digital

La Biblioteca Central Xavier Amorós ha programat un seguit d’activitats durant les pròximes setmanes que inclouen la cloenda dels clubs de lectura que s’han vingut desenvolupant durant el curs i d’altres que continuen o inicien la seva programació.

Dilluns, 13 de juny, a les 7 de la tarda, la poetessa, Dolors Miquel, clourà el club de lectura de poesia. Dimecres, 15 de juny, visitarà la biblioteca l’autor del llibre de referència dels clubs de lectura A i B i del llibre ‘Hotel Indira’, Melcior Comes. Aquesta activitat forma part del cicle de converses ‘Avui també es Sant Joan. La literatura, eina de valors’, que ha portat sis autors a 12 biblioteques públiques catalanes. 

Dilluns, 20 de juny, es clourà el club de lectura de Teatre i divendres, 1 de juliol, es tancarà el club de lectura de la residència de l’ICASS del passeig de Mata, amb l’escriptora Coia Valls a les 11 del matí. El cicle finalitzarà el 6 de juliol amb el club de lectura de la Biblioteca Pere Anguera.

D'altra banda, dimecres, 15 de juny, a dos quarts de 6 de la tarda, es porta a terme la presentació del Joc de Lectura de l'Estiu, amb l'espectacle ‘D'en Milany, les llegendes’, a càrrec de la companyia d'En Verd i la Lila. El Raval Sol i Vista serà l'escenari d'una nova edició dels Contes a les Places dijous, 16 de juny, a partir de dos quarts de 6 de la tarda.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics