Diumenge, 29 de Setembre de 2024

S’obre el període de preinscripció al Centre de Formació d’Adults Rosa dels Vents de Cambrils

13 de Juny de 2016, per Redacció
  • Centre Municipal de Formació d'Adults Rosa dels Vents

    Reus Digital

El Centre Municipal de Formació d'Adults Rosa dels Vents de Cambrils obre el període de preinscripció per al curs 2016-2017 dels ensenyaments del Cicle de Formació Instrumental, del Graduat d’Educació Secundària per a Adults, del Curs de preparació a les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior i el Curs de preparació a les proves d’accés a la universitat per majors de 25 anys.

Tots els ensenyaments s’iniciaran el 19 de setembre de 2016, i en total, s’ofereixen 200 places, sense tenir en compte els ensenyaments inicials en què la preinscripció es realitzarà durant el mes de setembre de 2016.

La preinscripció dels ensenyaments tindrà lloc del 20 al 28 de juny de 2016, de dos quarts de 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia, i de dos quarts de 5 de la tarda a dos quarts de 7, excepte el dia 23 de juny que només serà en horari de matí. La preinscripció s’ha de realitzar de forma presencial a les oficines de la secretaria del Centre, al 3er pis de l’edifici Centre de Formació l’Estudi-Ateneu Juvenil, a l’avinguda Horta de Santa Maria número 14. La documentació que cal portar és el document d’identitat o passaport i certificat o títol d’estudis realitzats anteriorment, si és el cas.

La matrícula per aquells alumnes que hagin obtingut la plaça tindrà lloc entre el 2 i el 9 de setembre de 2016. Durant el mes de setembre també tindrà lloc la preinscripció i matrícula dels següents ensenyaments inicials de llengua castellana, llengua anglesa i informàtica.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges