Divendres, 27 de Setembre de 2024

El Reus Deportiu s'imposa al Caldes i aconsegueix el primer triomf de la temporada

02 d'Octubre de 2016, per Redacció
  • Raül Marín, en la falta directa que ha aprofitat Torra per anotar

    Reus Deportiu

El Reus Deportiu La Fira ha guanyat al CH Caldes (Vallès Oriental) per 5 gols a 3 i aconsegueix així la primera victòria de la temporada a l'OK Lliga, després d'empatar a 1 gol en el primer encontre amb el CP Voltregà.

La dinàmica del partit ja ha deixat entreveure que seria un encontre amb gols. Cinc segons després del xiulet inicial, Xavi Rovira avançava el CH Caldes amb un tir llunyà. Tot i això, abans que es complís el primer minut, Raül Marín ha empatat pels roig-i-negres. L'electrònic no es tornaria a moure fins a la segona meitat. Al minut 27, Platero ha culminat una gran jugada individual rematant al segon pal. Però tres minuts després, el Caldes empatava mitjançant de nou Xavi Rovira. Pocs instants després es repetiria la mateixa dinàmica: Gol de Torra al minut 32, i empat de Roger Acesensi al minut 36.

Un penal al minut 43 ha donat l'opció a Casanovas d'avançar al Reus, i així ha estat. El jugador reusenc no ha perdut l'oportunitat i ha enviat la bola a l'escaire. En els instants finals del partit, els dos equips han disposat d'una falta directa, que ha aprofitat el Reus en un gol de Marc Torra, després d'un refús de Marín, per fer el 5 a 3. En el tir del Caldes, Pedro Henriques ha estat encertat i ha desviat l'esfèrica.

El pròxim partit del Reus Deportiu La Fira serà dissabte vinent a Igualada, a la 1 del migdia. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges