Representants d'una vintena d'empreses d'alimentació han participat aquest dimarts en la jornada Reus Foodmorning, organitzada pel clúster AINS "amb la finalitat de donar a conèixer els projectes previstos per l'associació de cara al 2018", segons fonts de l'organització.
La jornada ha consistit en l'organització d'un 'networking' amb les empreses de nutrició i salut "per compartir coneixements, propostes d'innovació i estratègies de futur". El Clúster AINS és l'únic d'alimentació de Catalunya i en l'actualitat està integrat per 44 empreses d'alimentació i nutrició. D'aquestes, 13 són de la demarcació de Tarragona, 24 de la de Barcelona, dues de Lleida, una de Girona i quatre de la resta de l'Estat.
En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha afirmat que "la regidoria té especial interès i valora positivament la realització d’activitats que permeten acollir a Reus esdeveniments i experiències que aprofundeixen en sectors estratègics i que posicionen la ciutat i el territori com a referent de la nutrició i la salut".
L'any vinent, s'ha avançat, el clúster AINS se centrarà en temes com la nutrició personalitzada, la recerca i les tecnologies relacionades amb la nutrició digitalitzada i la transferència tecnològica per identificar nous ingredients amb components d'economia circular i sostenibilitat.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics