La cadena d'hamburgueseries Goiko Grill ja ha obert les seves portes a La Fira Centre Comercial de Reus. I ho ha fet amb 'La petonet', "una creació única, amanida amb el gust de la regió gràcies a la seva salsa romesco, formatge de cabra, espàrrecs a la planxa i ou fregit amb trossets de fuet", segons s'ha assenyalat des de la firma. Cal recordar que un dels plats estrella de la cadena és la 'Kevin Bacon', "la més venuda a l'Estat" amb més de 350.000 comensals de 21 ciutats, segons les dades de l'hamburgueseria.
Inaugurat el passat mes d'octubre, el local al centre comercial reusenc compta amb un equip de 16 professionals que ha dissenyat "amb especial dedicació una hamburguesa exclusiva amb tot el sabor de Reus, i que únicament es pot trobar en aquest establiment", 'La petonet'. Ha estat creada, s'ha exposat, "per reunir en una mossegada l'essència d'una ciutat amb gran tradició a la cuina". Tal com ha indicat el fundador de Goiko Grill, Andoni Goicoechea, "volíem donar amb un sabor únic que recordés als ingredients més característics de la zona, perquè una mossegada a 'La petonet' sigui una trobada efímer amb tots els elements de la demarcació".
A més, ha ressaltat "el gran repte que suposa crear una recepta amb ingredients tan treballats i ser alhora originals. Hem hagut d'aprendre de zero algunes coses per aconseguir entendre el caràcter dels productes d'aquesta demarcació mediterrània. Crec que amb 'La petonet' hem aconseguit reunir en una mossegada tot el sabor. Espero que puguem enamorar els reusencs amb aquesta creació que hem preparat amb tant d'afecte".
Goicoechea s'ha mostrat confiat l'èxit d'aquest restaurant, ja que "Goiko Grill és un esperit i una família, i l'equip tracta a cada client i a cada ingredient amb afecte, per brindar el millor servei amb la carta més acurada". A més, els veïns de Reus podran gaudir també de la 'Kevin Bacon', una de les icones gastronòmiques de la seva carta. La cuina de Goiko Grill fusiona les essències de les cuines del País Basc i de Veneçuela, el que fa que els clients es puguin trobar amb els 'teques' (bastonets de formatge a l'estil veneçolà) fins a la 'Aita', una hamburguesa amb formatge Ardiona i pebrots del piquillo. Goiko Grill, s'ha indicat, aposta "pels productes naturals, molts dels quals locals, de manera que acompanya totes les hamburgueses de les patates clàssiques 'Goiko', naturals i no congelades, preparades per un especialista que les mima, les talla, renta, i fregeix amb oli de gira-sol", tal i com ha subratllat Goicoechea.
Família Goiko Grill
Des que Andoni Goicoechea, un metge d'origen veneçolà, va obrir el 2013 el primer restaurant Goiko Grill a Madrid, s'ha convertit "en un dels llocs favorits" per menjar dels ciutadans de l'Estat. Tal i ha explicat el fundador de la cadena, "plantegem una hamburgueseria gourmet, amb la màxima qualitat, com si fos a casa" dels clients. "Però tan important com el punt de la carn o la temperatura del pa és l'ambient que es respira a cada un dels restaurants Goiko Grill", s'ha afegit.
Els empleats que van creure en Goicoechea han crescut dins de l'empresa "fins a esdevenir mànagers i directors de les diferents àrees". El propi Goicoechea ha indicat que "més que un equip de cuiners i cambrers, som una família on els clients se senten part d'aquesta, gràcies al bon rotllo combinat amb el bon menjar".
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics