Dijous, 25 d'Abril de 2024

Esquerra proposa l'empresari Carles Prats com a número 4 a la llista de les municipals

  • Flores, Llauradó, Prats i Recasens, aquest dimecres a Cal Massó

    Enric Garcia

Esquerra va perfilant la seva llista de cara a les municipals. Si dies enrere es va donar a conèixer que s'ha proposat com a número 2 de Noemí Llauradó  l'advocat Daniel Recasens, aquest dimecres s'ha avançat que l'empresari Carles Prats, actual director general de Vermuts Miró, s'afegeix al projecte republicà. La notícia s'ha donat a conèixer en un acte dut a terme a Cal Massó, en el qual la líder independentista ha assenyalat que l'objectiu és construir un "un equip de persones per obrir-nos a la ciutat". "Seguim el que ens va dir Oriol Junqueras, i és que la llista s'ha d'assemblar a la realitat de la població", ha dit. 

'L'aposta en l'eix econòmic'

Prats és "l'aposta" d'Esquerra en l'eix econòmic, segons Llauradó, que l'ha definit com un reusenc "implicat i compromès", que va "rellançar" Vermuts Miró al mercat. "És un home que representa a la perfecció el teixit empresarial, i que encarna el dinamisme social i econòmic de la ciutat", ha afegit Llauradó. La "coincidència amb el nostre projecte i la seva manera de treballar i fer equip" han estat altres virtuts que han seduït els republicans a l'hora d'incorporar Prats, que ha subratllat que "sempre vaig dir que volia acabar els meus anys professionals dedicats a la política municipal". "No em pensava pas que ho acabaria fent, però m'he decidit per Esquerra perquè ha fet una feina espectacular en aquest mandat", ha manifestat. "S'ha fet molta feina, de vegades en silenci. Aquesta també és la meva manera de fer", ha reblat. 

Preguntat per la situació que l'ha portat a acceptar la proposta d'Esquerra, Prats ha assegurat que ell ja estava convençut de votar ERC a les eleccions municipals, i que a més a més es troba en una etapa propícia per a assumir el desafiament. "Jo no sé fer una vida que no sigui de reptes, i no vull fer vida només de jubilat", ha afirmat Prats, en aquest sentit.  

Deixarà el càrrec a l'empresa aquest mes

Prats ha avançat que deixarà el càrrec a l'empresa Vermuts Miró el pròxim 31 de març, per tal de centrar-se en el projecte d'ERC, tot apuntant a una llista "transversal i oberta". Ha apel·lat al diàleg fent al·lusió al fet que "hem d'escoltar i parlar entre nosaltres", i ha posat l'accent en un sector empresarial que "ha de treballar amb generositat per al territori". Lligat al món empresarial des de l'any 1976, Prats ha indicat que pot aportar "experiència" als republicans. Per a l'empresari, és una qüestió de "compromís social" que Reus tingui "aviat" una alcaldessa per construir una ciutat "moderna i compromesa". 

Si accedeix al consistori com a càrrec electe es desvincularà de l'equip de la Cambra

Prats també s'ha referit a les eleccions de la Cambra i a la seva participació en la precandidatura d'Àgata Girbes, fusionada finalment amb de Jordi Just. "Hem fet feina de consens, que també farem per a l'Ajuntament", ha exposat. Prats també ha admès que vol ajudar en la nova etapa de la corporació, "però si entro com a regidor a l'Ajuntament me n'hauré de desvincular". 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics