La fira gastronòmica Sabor Salou ha repetit aquest cap de setmana "l’èxit d’anteriors convocatòries", tot superant les 42.000 degustacions. La trentena d’expositors i l’assistència "massiva" a les activitats i tallers programats fa preveure una continuïtat de la mostra, segons s'ha avançat aquest dilluns des del consistori. L'objectiu d’aquest esdeveniment és el de "promocionar la gastronomia dels diferents establiments del municipi, així com donar a conèixer l'excel·lència dels productes del nostre territori".
La fira, que va obrir les seves portes el divendres dia 10 de maig i va concloure el passat diumenge, ha registrat una "gran acollida" tot superant les xifres de l’any anterior. L’acte de benvinguda va comptar amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados; així com de diversos regidors del consistori; i amb el president de l’Associació Gastronòmica de Salou; Josep Moreno.
A més de les "millors propostes gastronòmiques", l’esdeveniment va comptar amb "altres atractius", com un bon nombre d'actuacions musicals i una interessant i àmplia oferta d'activitats gratuïtes a la carpa central, per on s’han organitzat diferents tallers per a totes les edats.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics