La 39a edició de la Fira de l’avellana de Riudoms (entre els dies 9 i 11 d'agost) oferirà aquest any, com a novetat, una gastrofira dedicada als productors locals i de proximitat, en la qual es podrà degustar productes com la coca en recapte, la llonganissa, les elaboracions amb oli d’oliva i arrossos fets amb productes d’horta, els vins i formatges de proximitat, les cerveses artesanes o els vermuts.
Activitats i tallers gastronòmics amb professionals
La programació de la gastrofira inclourà també una sèrie d’activitats gastronòmiques per a tot tipus de públic, en què participaran professionals "de reconegut prestigi", segons han exposat fonts municipals.
Durant els dies 9, 10 i 11 d’agost, en aquest espai s’hi realitzaran tallers familiars de cuina, 'showcookings', presentacions de productes, tastos comentats, o vermuts musicals amb DJ, entre altres propostes.
Durant els dies previs a l'esdeveniment, des del consistori es difondrà la informació i novetats de la gastrofira a les xarxes socials Facebook i Instagram.
Descarregueu-vos el programa de la gastrofira en l'adjunt a peu de pàgina.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics