Diumenge, 29 de Setembre de 2024

Més de 16.000 alumnes comencen l'escola a Reus

Pellicer i Recasens asseguren que el trasllat del centre Els Ganxets està "dins el calendari previst"

12 de Setembre de 2019, per Alba Cartanyà
  • Una classe de l'escola La Vitxeta de Reus

    Alba Cartanyà

Un total de 16.689 nens i nenes comencen el curs escolar a la ciutat de Reus, quasi 11.000 a Infantil i Primària i més de 5.000 a Secundària. Les xifres han incrementat durant l'estiu per la matrícula viva, amb 185 noves incorporacions. Durant la presentació d'aquest curs a l'escola La Vitxeta, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer i el regidor delegat d'Educació, Daniel Recasens, han indicat que s'està treballant en el trasllat de l'Escola Els Ganxets i que està "dins del calendari previst".

En aquest any acadèmic destaca la incorporació de dos nous cicles, un Grau Superior de Màrqueting i Publicitat, el primer del Camp de Tarragona que s'ofereix en un centre públic, i un Grau Superior d'Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes en perfil Ciberseguretat.

Pel que fa al primer cicle d'educació infantil, el dia 13 de setembre s'acaba el termini per presentar sol·licituds per demanar ajudes en l'escolarització i el menjador dels infants a les escoles bressol municipals. De totes maneres, més endavant s'obrirà un segon termini per aquells nens i nenes que es matriculin amb posterioritat i no hagin pogut accedir a la primera convocatòria.

La ciutat de Reus compta amb 20 centres públics d'educació infantil i primària, nou centres concertats, un centre privat, vuit instituts de secundària, tres centres d'educació especial, l'Escola Oficial d'Idiomesdues escoles de formació d'adults.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges