Dijous, 28 de Març de 2024

Dia mundial de l'avellana a Reus

09 de Desembre de 2018, per Redacció
  • Cartell de la iniciativa

    Cedida

El diumenge dia 9 de desembre és el Dia mundial de l’avellana i a Reus es realitzaran diferents accions per la promoció gastronòmica de l’avellana DOP Reus com un dels productes del territori, juntament amb el Consell regulador de la DOP Avellana de Reus. La Denominació d’Origen Protegida (DOP) avellana de Reus protegeix les varietats negreta, paueteta, gironella, morella i culplana, tradicionalment conreades en una àmplia zona de les comarques tarragonines de l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, el Tarragonès i la Terra Alta.

Accions

A partir de les 11 del matí, a la plaça del Mercadal, al cor del Mercat de Nadal, es repartiran saquets d’avellana DOP Reus entre tots els seus visitants fins exhaurir existències. Juntament amb les Associacions Comercials de la Ciutat, la Unió de Botiguers de Reus, El Tomb de Reus, l’Eix Comercial Prim Sunyer i el Passeig Comercial El Pallol, es farà una acció promocional donant presència a l’avellana DOP Reus als aparadors dels establiments adherits.

En l’àmbit del dia Mundial de l’Avellana, el dia 9 de desembre es celebra a Bolònia, Itàlia, la Fira FICO Eataly World, la fira d’alimentació més gran del mónd, on l’avellana serà el producte més destacat per ser Itàlia el segon país que més avellana produeix. En aquesta fira enguany Reus és la ciutat convidada i es celebrarà aquesta festivitat amb un brindis amb Vermut de Reus i degustació d’avellana DOP Reus. L’Agència de Promoció de Ciutat Reus Promoció dóna suport a aquests actes per posar en valor aquest producte gastronòmic de qualitat vinculat a cultura culinària de la nostra ciutat i del territori.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics